ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Sertifisert Miljøfyrtårn Bedrift

Blog Date Icon

April 14, 2023

EEE Miljøfyrtårn Sertifisert

Eiklid & Ekdahl Elektro AS (EEE) har nylig blitt sertifisert som en Miljøfyrtårn-bedrift, og selskapet er svært stolte av denne prestasjonen. Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning som hjelper bedrifter med å redusere miljøbelastningen og øke bærekraftigheten.


EEE har alltid hatt fokus på å være en ansvarlig bedrift som tar miljøhensyn, og denne sertifiseringen er en anerkjennelse av det arbeidet som har blitt gjort for å redusere miljøpåvirkningen. Som en Miljøfyrtårn-bedrift vil EEE fortsette å jobbe mot å redusere sitt miljøavtrykk og sikre en mer bærekraftig drift.


Sertifiseringen krever at bedriften oppfyller en rekke krav innenfor områder som avfallshåndtering, energieffektivisering, transport og innkjøp. EEE har gjort en stor innsats for å oppfylle disse kravene, og dette arbeidet vil fortsette i årene som kommer.


Miljøfyrtårn-sertifiseringen viser at EEE tar miljøansvaret sitt på alvor, og at selskapet er engasjert i å være en bærekraftig og ansvarlig bedrift. EEE vil fortsette å jobbe mot å redusere sitt miljøavtrykk, og vil fortsette å finne nye og innovative måter å bli enda mer bærekraftige på.