ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Smart lysstyring

 ⬅️ Tilbake

Smart lysstyring

Type tjenester

KNX- lysstyring
xComfort
Tilpasset programmering

Smart lysstyring

Korrekt lysstyring skal være både intuitivt og enkelt. Samtidig bør et også være fleksibelt og versatilt. Vi leverer komplette lysstyringssystemer som kan prate med akkurat det lyset du vil.

Næringseiendom

Lysstyring i næringseiendom gjøres via DALI/KNX- styringssystemet. Her er mulighetene uendelige, og kun fantasien som setter stopper for hvordan lyset skal oppføre seg.

Programmeringseksempel

Person går inn i lokalet ---> Sensor detekterer person og slår på lys i: Fellesareal, kontorer, toalettkjerne og gym (90% belysning) ----> varer til kl 17:00 ----> slå opp temp til 23 grader ----> Øk oksygennivået. Etter 17:00 vil lys slåes på i 20 minutter der den detekterer bevegelse.

Måten dette gjøres på er at vi trekker en BUS- kabel gjennom KNX- enhetene, og tilbake til styringsenheten i KNX- skapet vi installerer. Vi kan også her styre DALI- enheter. Vi kan enten installere ett rellee i skapet til hvert område som systemet kan deles opp i, eller sette individuelle "piller" på hver sone. Pillene trenger kun 230V og KNX- signal.

Her kan man velge akkurat det oppsettet man ønsker selv. Dersom det passer at en rom har kun en bryter som styrer lyset er det enkelt å få til. Andre rom trenger kun detektor i taket.

KNX- systemet kan styre:

  • Lys
  • Aircondition / Ventilasjonsspjeld
  • Solskjermingssytemer
  • Strøm av/på

Vi har publisert en artikkel som går i dybden på KNX. Les den her: 

Privat installasjon

ELKO Smarthjem

Elko er en av våre leverandører, som også leverer "smarte" enheter som passer fint i private hjem. De er stillige, og applikasjonen er lett å navigere seg gjennom.

Bildet er hentet fra ELKO sine sider
SG Armaturen

Vi installerer også SG Armatureren Smart lysstyringssystem. Fungerer trådløst og utmerket i private boliger. Fungerer også med lys du har fra før. På samme måte som xComfort setter vi "piller" på lysene dine som kobler seg trådløst via blåtann til brytere. Du kan også installere en "hub" som kobler seg på alle pillene og gjør det mulig for deg å styre lyset fra hvor som helst via deres app.